Την Τετάρτη 15 Μαρτίου το απόγευμα σε μια ωραία εκδήλωση στο caf? art το ΓΕΛ Λουτρακίου και ο Δήμος  Λουτρακίου- Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων τίμησαν τέσσερεις μαθητές  για τις διακρίσεις τους στο διαγωνισμό  Φυσικών Επιστημών, EUSO 2017.

Οι μαθητές : Ιωσηφίδου Πολυτίμη, Μπαχλαβά Γεωργία, Σοφιανίδη Αμαλία και Στάθης ? Κοϊμιτζής Δημήτρης αναδείχτηκαν στην 1η θέση σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας και στην 11η θέση πανελλαδικά (6η στη Χημεία). Η διάκρισή τους ήταν πολύ σημαντική γιατί ξεπέρασαν σημαντικά σχολεία, δημόσια και ιδιωτικά, των μεγάλων αστικών κεντρων.

Στην εκδήλωση έγινε τιμητική αναφορά και στους καθηγητές του σχολείου, κ. Τσούλια Βασίλη, κ. Κελλάρη Μιχάλη και κ. Γεωργίου Φίλιππο, οι οποίοι στον ελεύθερο χρόνο τους προετοίμασαν τους μαθητές.

Στην εκδήλωση περευρέθηκαν ο Δήμαρχος, κ. Γκιώνης Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος κ. Νικολάου Σωτήρης, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β΄/θμιας Εκπαίδευσης, κ. Παπαθανασίου Αθανάσιος,  οι γονείς των μαθητών και καθηγητές του σχολείου με τον διευθυντή.

Στους μαθητές επιδόθηκε τιμητικός έπαινος και δωρήθηκαν λογοτεχνικά βιβλία.

Εκ μέρους του σχολείου εκφράστηκαν ευχαριστίες στο Δήμο, ιδιαίτερα στον κ. Παπαθανασίου, για τη διοργάνωση της εκδήλωσης όπως επίσης  και στη διεύθυνση του caf? art που δέχτηκε να μας φιλοξενήσει.

News Reporter